Neo mint-ul culoarea anului 2020

Nu! Neo mint-ul nu este nici un fel de aromă de gumă de mestecat, e chiar culoarea anului ce vine, 2020, așa cum ne anunță WGSN (Worth Global Style Network).

Neo mint reprezintă începerea unei noi epoci. Va fi o decadă concentrată simultan pe dezvoltarea tehnologiei de ultimă oră si conservarea lumii naturale.

WGSN consideră că neo mint-ul reprezintă lumea științei și a naturii. Aceasta ”va fi o nuanță care aliniază succint dezvoltarea futuristă cu natura” așa cum subliniază directorul WGSN Color, Jane Monnington Boddy.

Nu este si nu va fi niciodată o culoare agresivă si departe de a fi plictisitoare; neo mint-ul funcționează la fel de bine pe o fusta plisata, cât și pe o cămașă cu butoni. Se poate împerechea cu o paletă pastelată pentru un aspect de primăvară sau, dacă iți plac culorile, poți compensa nuanța cu un ansamblu negru.

”Din perspectiva modei, Neo Mint întruchipează impulsurile către tonuri care au un apel neutru de gen, care până în 2020 va fi trecut de la nuanțele mai feminine” – WGSN

Advertisement

Author: Georgiana Crudu

Ma aseman lunii, trec prin faze de lumină, de întuneric și de tot ceea ce este între, iar deși nu ma prezint întotdeauna cu aceeași strălucire, ajung mereu la forma initiala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: