Scrisoare deschisă către anul ce se termină

2019! Ai fost cel mai bun cu mine! Vei rămâne o parte din mine și niciodată nu voi avea cum să te uit. Mi-ai rămas întipărit pe suflet. Mi-ai scris cea mai frumoasă poveste de dragoste! Mi-ai dăruit cel mai frumos nume pe care îl puteam primi vreodată ”mama”. M-ai încoronat, mi-ai adus fericirea aia infinită, care nu credeam că ar putea exista! Mi-ai umplut brațele ce erau goale și nu știam. Cum să nu fiu fericită că te-am cunoscut?

Am simțit și durere să știi, dar crezi că asta mai conteaza? Când tu din viață ai reușit să faci poveste. O poveste, care încă mă uimește în fiecare zi.

De ce timpul te strivește și pe tine? Puteai să fii nemuritor. Dar știu că tu ești bun, lași timp și pentru anul următor.

Lasă-mi te rog oamenii buni ce i-am avut cu mine și în anul care vine. Vreau să mă bucur de ei, chiar dacă nu sunt cu mine. Suntem departe unii de alții, dar inimile ne sunt întotdeauna aproape.

Te îmbrățișez și nu uita!

Îți mulțumesc, că ți-ai lăsat amprenta!

Advertisement

Author: Georgiana Crudu

Ma aseman lunii, trec prin faze de lumină, de întuneric și de tot ceea ce este între, iar deși nu ma prezint întotdeauna cu aceeași strălucire, ajung mereu la forma initiala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: